Nagycserkesz

29.900.000 Ft

77.088

Eladó tanya közel a városhoz

ID: 316224
Eladó Ház / Tanya
Nagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó HázNagycserkesz Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4445 NagycserkeszTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / TanyaAlapterület 64 m2
Szobaszám 3Építés éve 1950
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Vályogház
Telek terület 5438 m2Állapot Felújított
Fűtés EgyébWc és fürdőszoba Külön helyiségben

Leírás

Eladó egy gyönyörűen felújított tanya Nyíregyháza közekében, ahol a vidéki élet békéje és a városi kényelem tökéletes harmóniában van. Ez az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik a természet közelségét keresik, de nem akarnak lemondani a modern élet nyújtotta előnyökről.

Főbb jellemzők:

Teljes körűen felújított: Minden részletre odafigyelve újították fel, hogy megőrizze eredeti vidéki báját, miközben modern kényelmet nyújt.

Nagy telek: Az ingatlanhoz tartozó nagy telek lehetőséget biztosít kertészkedésre, állattartásra vagy akár egy kis szőlőültetvény kialakítására is.

Kiváló elhelyezkedés: Nyíregyháza közelsége miatt könnyen hozzáférhetőek a városi szolgáltatások, mint például iskolák, üzletek és egészségügyi létesítmények.

Ha Ön egy csendes, nyugodt helyet keres, ahol élvezheti a természet adta szépségeket, miközben nem távolodik el a városi élettől, ez a tanya tökéletes választás lehet. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen szert saját kis paradicsomára Nyíregyháza közelében!